Kindcentrum Dynamiek
Goudenweg 200
6216 TT Maastricht
T. 043-3430264
E. info.kcdynamiek@kom-leren.nl
Play Day! tennis/freeskills sporthal Daalhof
Inschrijven Mad Science


Alle naschoolse kennismakingsactiviteiten in Maastricht samen vanuit één plek… Dat is KIX! Steeds meer kinderen doen mee met onze leuke activiteiten en daar zijn we blij om! In de eerste maanden van het schooljaar is weer volop deelgenomen aan KIX-activiteiten. Van september tot en met november waren dat maar liefst 687 kinderen. Vorig jaar om deze tijd waren dat 429 kinderen. In totaal hebben al meer dan 3.000 kinderen meegedaan sinds KIX bestaat.                               
We krijgen regelmatig de vraag of kinderen alleen op de eigen school mogen meedoen. Nee hoor. Je kind mag overal aan een KIX-activiteit meedoen, mits hij of zij in de juiste groep zit. Dus zit je kind bijvoorbeeld in groep 5 en is er op een andere dan de eigen school een leuke activiteit voor kinderen van groep 5, schrijf dan gerust in! Als ouder moet je je kind dan zelf brengen naar de activiteit.    
Op IKC Dynamiek hebben de kinderen de afgelopen weken kunnen genieten van toneellessen op maandag en knutsellessen op donderdag. Dit keer zagen we veel enthousiasme bij de aanmeldingen, fijn!
Geconcentreerde, maar ook vaak lachende gezichten bij de toneellessen en een fijne sfeer bij de knutsellessen. Elke donderdag gingen de kinderen trots met hun eigen kunstwerk naar huis, en telkens weer stonden ouders of opa’s en oma’s vol verwachting te wachten op de reacties van hun (klein)kind.  
We hopen ook bij het nieuwe aanbod van Kix weer op veel aanmeldingen van jullie! Kijk maar eens op:
https://www.kix-maastricht.nl/   Dit totaalpakket van onderwijs en aansluitend een naschoolse activiteit, gun je toch iedereen…?!
KIX wenst iedereen heel gezellige feestdagen en een leerzaam en leuk 2016!