BSO De Gouden Wereld

BSO De Gouden Wereld

Na schooltijd lekker samen spelen met leeftijdgenoten? Lekker doen wat je zelf wilt of deelnemen aan georganiseerde activiteiten, het kan allemaal in onze uitdagende gezellige binnen - en buitenruimte onder begeleiding van onze BSO medewerkers! Goed voor de kinderen en praktisch voor pappa en mamma die ook na schooltijden vaak nog even doorwerken!

BSO de Gouden Wereld, gevestigd in Kindcentrum Dynamiek, is er voor alle kinderen tussen de vier en dertien jaar. En bij onze BSO kunt u al vanaf 07.30 uur terecht voor de voorschoolse opvang.
Veel BSO's hebben een plekje in of bij de school. Dat is praktisch. Bij MIK trekken we wel een duidelijke grens: BSO is geen school, bij ons is het vrije tijd. En dat betekent ontspanning. Even iets eten en drinken na school, je verhaal kwijt kunnen, buiten of binnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes, lachen, gieren en brullen. Ook gaan we samen op stap of organiseren we leuke activiteiten. Er is altijd een avontuur te beleven.

De Gouden Wereld is een bijzondere buitenschoolse opvang. De locatie is vernoemd naar natuurspeelplaats ' de Gouden Wereld' die bij de locatie ligt. De naam zegt het al: we zijn veel in de natuur te vinden. Hutten bouwen, mergel bewerken, vlag veroveren: uw kind hoeft zich niet te vervelen.
Tegenover de Gouden Wereld ligt kinderboerderij Daalhoeve, waar wij nauw samenwerken met BSO de Beestenbende waar kinderen vanaf 7 jaar hun avontuur tussen de dieren beleven. BSO Beestenbende is een kleinschalige BSO (maximaal 10 kinderen) en geopend op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18:30 u.

We kunnen ons voorstellen dat het prettig is om de opvang eerst een keer te 'proberen'. Zo kunnen uw kind en u kennismaken met de opvang van MIK. Uw kind kan 1 keer kosteloos naar de opvang komen, ongeacht of u uw kind daarna inschrijft of niet.
Bel met de locatie en maak een afspraak over wanneer uw kind komt spelen of een keertje komt sfeerproeven. Ook dat kan; bel met de locatie voor een rondleiding.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: na school tot 18.30 uur.
In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.
Tijdens studiedagen: van 08.00 tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 07.30 uur.

Buitenschoolse opvang De Gouden Wereld
Telefoon: 06 22226547
Mailadres:goudenwereld@mik-kinderopvang.nl

Buitenschoolse opvang De Beestenbende
Telefoon: 06 20416873

Meer info?
BSO De gouden Wereld:https://www.mik-kinderopvang.nl/locaties/buitenschoolse-opvang-de-gouden-wereld/

BSO De Beestenbende:https://www.mik-kinderopvang.nl/locaties/buitenschoolse-opvang-beestenbende/
MIK:mik-kinderopvang.nl