Peuteropvang Dynamiek

Meinou, Kim en Sanne

Peuteropvang Dynamiek

In Dynamiek is er een fijne ruimte waar peuteropvangactiviteiten voor kinderen van 2 tot 4 jaar geboden worden.  De peuteropvang zit in het lokaal bij de twee kleuterklassen. Zo kunnen wij elkaar nog beter leren kennen, fijn met elkaar spelen en van elkaar leren.

Het dagelijkse programma bestaat uit leuke diverse peuteractiviteiten waarbij de voor-en vroegschoolse methodiek Speelplezier leidend is en dezelfde thema's worden aangeboden als in de groepen 1/2 . Hierdoor zorgen we voor een ononderbroken leer- en ontwikkelingslijn van 2-12 jaar.

Daar staan we gezamenlijk voor.....typisch Dynamiek!

Peuteropvang Dynamiek is, tijdens openingsuren (van maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend) bereikbaar onder het volgende telefoonnummer +31 6 11 08 83 82.Meestal krijgt u Meinou Penders aan de lijn. U kunt dan ook altijd met vragen bij haar terecht.Of loop op deze ochtenden even binnen om een afspraak te maken. Een keertje komen kijken? Dat kan altijd, maak een afspraak voor een rondleiding. Ook is het mogelijk om uw kind geheel vrijblijvend een dagdeel te komen spelen!

Meer info?Meer informatie is te vinden op: www.mik-kinderopvang.nl en op https://www.mik-kinderopvang.nl/locaties/peuteropvang-dynamiek/

Via mail zijn we bereikbaar op dynamiek@mik-kinderopvang.nl